Vi lever op til alle de krav der findes i loven, hvorfor du trygt kan handle i vores butik.
Nedenfor har vi inddelt emnerne i områder, så du let kan finde hvad du søger.

Indholdsfortegnelse:
1. Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
2. Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
3. Hvad skal jeg sende med tilbage?
4. Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
5. Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
6. Vi refunderer ikke fragtomkostninger
7. Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
8. Levering
9. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
10. Cookies
11. Logstatistik
12. Betaling
13. Klagegang

1. Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Efter den nye forbrugeraftalelov mister du som køber ikke længere fortrydelsesretten, selv om du tager varen i brug. Dog skal du give besked inden 14 dage efter leveringen af dine varer, hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret.
Hvis du har taget varen i brug, kan vi fratrække et rimeligt beløb svarende til den forringelse af varens værdi, som brugen har medført.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Hvis du vil benytte dig af fortrydelsesretten, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail@DETonline.dk
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Hvis du ønsker at klage i forbindelse med håndteringen af din fortrydelsesret, kan du gøre det til:
Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

2. Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
DETDET.dk
Fredensvej 12
5620 Glamsbjerg

Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder dog ikke leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale og varen er modtaget hos os. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

3. Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder vores formular eller vedlægger følgende; Ordrenummer, navn og telefonnummer.
Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

4. Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på DETonline.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

5. Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor en uge efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

6. Vi refunderer ikke dine fragtomkostninger, til returforsendelsen.
Varen sendes til:
DetDet.dk
Fredensvej 12
5620 Glamsbjerg

7. Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

8. Levering
Vi bestræber os på at levere dine varer hurtigst muligt efter ordremodtagelsen. Hvis du ønsker levering på en bestemt dag eller på en bestemt adresse skal du huske at notere det ved oprettelse af orden.
Vi pakker og levere pakker til forsendelse to gange om ugen.
Undtaget er varer, der er i restordre – du vil her modtage mail fra os med forventet leveringstid.
DETonline.dk leverer pakkepost til hele Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne. Varer med levering til kantsten gælder kun på fyn dog ikke øerne, der kun kan nåes med færgeforbindelse.
Levering af varer anses for sket, når varen er leveret på leveringsadressen, og du som kunde har modtaget varen. Vælges det, at varen må stilles, har kunden selv ansvaret for varen, så snart varen er stillet på modtager adressen. Skulle kunden ikke være der til at modtage en vare, som ikke må stilles, vil der blive lagt en seddel. Forgæves kørselgebyr udgør det samme som forsendelsesomkostningerne, hvorfor disse skal genindbetales, såfremt det købte stadig ønskes fremsendt. Det er muligt at benytte alternativ leverings adresse feks. din arbejdsplads. Leveringsadressen afgør den eventuelle variable forsendelsesomkostning.
Vi lagerfører alle de varer, som du finder på vores hjemmeside. Dog kan det forekomme, at enkelte varer er udsolgt, og der vil så være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig.
Husk at gemme dit ordrenummer hvis varen returneres og pengene skal refunderes.

FRAGTPRISER

Småpakker altid 49 kr.

Leveringsvarer altid 249 kr.

Vi bruger hovedsageligt DAO hvor du kan afhente varen i nærmeste DAO pakkeshop.
Afhentning: Afhent dine varer i vores butik Fredensvej 12, 5620 Glamsbjerg. Åbningstider: torsdag 14-18. Lørdag & søndag: 10 – 16.

Bestil dog på DETonline.dk, for at sikre dig at varen er tilstede når du ønsker at afhente.

9. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at vi kan sende vare til dig, som du har købt hos os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos DETonline.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Vi har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til DETonline.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Hvis du ønsker at tilmelde det, kan du tilmelde dig vores Facebook side DETonline.dk
Som kunde hos DETonline.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til mail@DETonline.dk

10. Cookies
På DETonline.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

11. Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på DETonline.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere DETonline.dk.

12. Betaling
På DETonline.dk kan du betale med MasterCard, Visa, MobilePay eller via bankoverførsel. Kortbetalingen sker via PayPal.
Der tages ikke gebyr ved betaling på DETonline.dk.
Beløbet hæves altid først på dit kort, når varerne sendes fra DETonline.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Det er trygt og sikkert at handle med kreditkort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun Teller A/S (PBS) der har adgang til dataene vedr. betalingen. Hverken DETonline.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles.

13. Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@DETonline.dk eller til Gert på 22140812. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Handelsbetingelserne er senest opdateret december 2017